کد مطلب: 172114
مسئولين محيط زيست چاره اي بجويند/
مرگ خاموش محيط زيست و اکوسيستم جانوري در شهرستان اردل
تاریخ انتشار : 1396/05/15
نمایش : 2388
پسماندهاي کارخانه خميرمايه ناغان چند ماهي است که در 5 کيلومتري شهر اردل رها شده که تهديد بزرگي براي محيط زيست و حياط طبيعي جانوران است اما متاسفانه تا به امروز شاهد حرکتي عملي در راستاي جلوگيري اين تخريب اکوسيستم گياهي و جانوري نبوديم.
به گزارش هفت چشمه، مدتي است عليرغم تذکرات سابق و تعهدات "کارخانه خميرمايه ناغان" اين کارخانه اقدام به روانه سازي پسماند مخرب خود در طبيعت شهرستان اردل نموده است.
 
اين مهم توسط مردم فهيم و دلسوز به مسئولين تذکر داده شد اما متاسفانه تا به امروز شاهد حرکتي عملي درراستاي جلوگيري از تخريب اکوسيستم گياهي و جانوري اردل نبوده ايم.
 

 
حال بايد از مسئولين پرسيد اگر برخورد با حرکاتي جزئي تر در زمينه تهديد محيط زيست و حياط طبيعي جانوران همچون دستگيري صياد چند جفت سهره جدي بايد بود_که حتما همينگونه هست_ آيا جلوگيري از نابودي بسياري از گونه هاي گياهي و جانوري در مقابل چشمان همه خيانتي جبران ناپذير به نسل هاي آينده و اکوسيستم شهرستان ما نيست؟!
 
انتظار مي رود مسئولين محيط زيست براي جلوگيري از اين تهديد بزرگ زيست محيطي  چاره اي بجويند!
 
انتهاي پيام/570ه
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg